Bevalling checklist voor partners

Toen ik zwanger was van Lot heb ik een checklist in de telefoon van Hein gezet. Een soort stappenplan wat hij voor mij kon doen, per fase, of wanneer het anders zou verlopen. Dit gaf mij vertrouwen. Ik weet dat ik de expert ben, maar ik wilde vooral gaan loslaten. 

Hein heeft het uitvoerig doorgelezen en gaf aan dit wel te weten. Ondanks de vlotte geboorte van Lot thuis in bad, gaf Hein achteraf aan dat hij het onmisbaar vond, zo’n checklist. Hij gaf aan zich toch machteloos te voelen en met deze tips wist hij precies waar hij mij aan kon herinneren, voor meer vertrouwen en ontspanning.

Los daarvan weet ik als verloskundige dat het fijn kan zijn om jezelf als expert te voelen, met een complete cursus die je volgt, maar ook alle tools zo in je broekzak. En dat is de reden dat ik The Ultimate Birth Checklist heb gemaakt. Speciaal voor jou, maar ook ideaal voor je partner. Om vooraf door te nemen samen, maar vooral voor tijdens de bevalling. Voor meer vertrouwen en ontspanning. Juist ook voor je partner. Hij is zelf de expert met deze checklist in zijn broekzak 🙂

Wat deze checklist uniek maakt is dat hij bestaat uit twee delen. Alle tools om zen je geboorte door te komen, maar ook een checklist voor wat als het anders loopt. Wanneer de ontsluiting niet vordert, wanneer je rug weeën hebt, juist een snelle bevalling bent of het persen niet gaat zoals je hoopt. Ook dan kun je snel even checken: wat kan ik doen. Voor meer vertrouwen en ontspanning, zodat jij je gesteund voelt. En je partner weet wat hij voor jou kan doen.

Jouw gids voor tijdens de bevalling. 

THE ULTIMATE BIRTH CHECKLIST.

The Ultimate Birth Checklist

Gerelateerde posts

Chocolade ontbijt

Chocolade voor ontbijt Perfecte start van je dag! Tijdens de zwangerschap is je lichaam is hard aan het werk om je kindje alle voedingsstoffen te

Weekend deal

Alleen dit weekend MEGA korting op de online cursussen van Dubbel Zen.
  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten

Het beste van Dubbel Zen - deal

€388 €249
  • The Ultimate Birth Guide - 9 mnd toegang - t.w.v. 249,-
  • The Ultimate Birth Checklist - t.w.v. 34,95,-
  • The Ultimate Mom Guide - 2 jaar toegang - t.w.v. 99,-
  • Affirmatie kaarten - t.w.v. 29,95
  • Klein Leven - onbeperkte toegang - gratis