Dé podcast voor nieuwbakken moeders

Ben jij een nieuwbakken moeder? Dan zit je goed bij ‘De Dubbel Zen podcast, welkom!

Ik ben Doete, verloskundige en zwangerschapsexpert. Misschien ben jij wel 1 van de ruim 200.000 fans van dé 9 maanden podcast waarbij ik mijn eigen ervaring en verloskundige kennis heb gedeeld van de zwangerschap van onze dochter Lotte.

Op 12 mei afgelopen jaar begon ons avontuur en het moederschap is dé inspiratie voor deze podcast. Waarbij ik mijn eigen ervaring deel met tips van mijn favoriete experts. Voor meer vertrouwen en ontspanning in het moederschap. Super leuk dat je luistert!


Ben jij benieuwd naar mijn verloskundige tips
voor een meer ontspannen geboorte?

Meer inspiratie?

Weekend deal

Alleen dit weekend MEGA korting op de online cursussen van Dubbel Zen.
  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten

Het beste van Dubbel Zen - deal

388 249
  • The Ultimate Birth Guide - 9 mnd toegang - t.w.v. 249,-
  • The Ultimate Birth Checklist - t.w.v. 34,95,-
  • The Ultimate Mom Guide - 2 jaar toegang - t.w.v. 99,-
  • Affirmatie kaarten - t.w.v. 29,95
  • Klein Leven - onbeperkte toegang - gratis