Gezonde bananen pannenkoeken

Gezonde bananen pannenkoeken, yes!

Wie wil nou niet met pannenkoeken & fruit ontbijten? Perfect voor uitgebreide zondag ochtend of voor een lunch on-the-go!

 

En wist je dat bananen je kunnen helpen bij zwangerschapsmisselijkheid? Klik hier om deze blog te lezen.

Ingrediënten

– 3 eieren
– 2 rijpe bananen
– 100 gram speltbloem
– 150 ml (plantaardige) melk
– 1 theelepel Ceylon kaneel

Bereiding

Klop de eieren los. Prak de banaan en voeg deze dan bij de eieren. Wanneer het een redelijk glad mengsel is, voeg de andere ingrediënten erbij. Meng het tot een glad mengsel. Te dun? Doe er een beetje meel bij. Te dik? Een beetje melk.

Bak er dunne pannenkoeken van (het liefst in kokosolie), zorg ervoor dat de pan goed heet is voordat je de eerste pannenkoek in de pan doet en bak ze op middelhoog vuur.

Top het af met maple siroop, pindakaas en/of natuurlijk fruit, of whatever you like on pancakes 🙂

 

Geniet ervan!

 

Liefs,
Doete
Verloskundige

Gerelateerde posts

Havermout goed voor elk

Havermout goed voor elk! Havermout (en dan vooral de pap) klinkt in eerste instantie niet zo aantrekkelijk, maar is ontzettend gezond. Daarnaast is het goedkoop

Teamwork makes the dreamwork

Teamwork makes the dreamwork Ontspanning, vertrouwen (door middel van hypnobirthing) en samen voorbereiden vind ik de key elementen voor een goede voorbereiding op je geboorte.

Alle lof voor je baarmoeder

Alle lof voor je baarmoeder Van klaarkomen (yes, ik kom gelijk even met de deur binnenvallen), menstrueren, innesteling van een bevruchte eicel, je kindje negen

Privacy Preference Center