Gratis naaipatronen baby

Gratis naaipatronen baby

Sinds ik zwanger ben heb ik het naaivirus van mijn moeder overgenomen. Mijn moeder heeft ontzettend veel voor ons genaaid toen ze zwanger was en toen we nog klein waren. Ze is nu ook weer helemaal los, nu ze oma wordt. Zo leuk 😊 En dit naaivirus is dus overdraagbaar 😉 Ik zeg wel eens: “zou het komen omdat ik jou zoveel heb horen naaien in de buik?!”
Op Instagram kreeg ik geregeld de vraag of ik mijn favoriete naaipatronen wilde delen en waar ik de mooie stoffen vandaan haal. Dus bij deze. Zou je het leuk vinden om op de hoogte te blijven van alle creaties en inspiratie, volg me dan op Instagram. Veel naaiplezier!

Gratis naaipatronen baby

Babynestje (klik hier voor patroon)

 

Babydeken (klik hier voor patroon)

 

Salopette (klik hier voor het patroon)

 

Legging (klik hier voor het patroon)

 

Haarbandje (klik hier voor patroon)

Overige creaties

Lakens

Voor de lakentjes hebben we afmeting van 70×100 gebruikt.

Hoes voor aankleed kussen

Voor deze hoes hebben we een oude hoes gebruikt en hier een patroon van gemaakt.

Hoes voor Mozes mandje

Voor deze hoes hebben we de matras op patroonpapier gelegd, 10cm eromheen getekend en daar elastiek in gemaakt.

 

Leukste stoffen voor baby dekens, kleding etc.

Ik houd van fleurig en bloemig, maar ook van natuur kleuren en prints. Bij kickenstoffen vind je ze allemaal. Een tip: volg ze op FB of IG zodat je de stoffen in je feed voorbij ziet komen, de website kan iets onoverzichtelijk zijn wanneer je voor de eerste keer gaat zoeken.

Favoriete prints:

Tricot stoffen: natuur kleuren en print en kinderseries

Katoen: natuur kleuren en print en kinderseries

 

Benieuwd naar mijn tips voor een meer ontspannen geboorte?

Je kunt je hier gratis aanmelden voor mijn webinar

Hoop dat ik je inspiratie heb mogen geven en dat je net zoveel plezier mag beleven met het naaien. Volg me op Instagram om op de hoogte te blijven van alle creaties en inspiratie!

 

Liefs,

Doete

Gerelateerde posts

Mom-safe sushi bowl

Mom-safe Sushi Bowl Mis jij de gerookte zalm? Of die heerlijke Poke-bowl? Oké ik geef toe, het is geen high-end Sushi of Poké-Bowl, maar een

Gezellig kopje thee drinken?

Gezellig kopje thee drinken tijdens je zwangerschap? Als zwangere hoor je zoveel dingen wat je beter niet kunt eten of drinken. Waarschijnlijk weet je dat

Easy peasy healthy pizza

Easy peasy healthy food Oke, mocht je de Magioni pizza’s nog niet kennen, dan acht ik de kans groot dat dit je kook-wereld gaat veranderen.

Banoffee pie – gezond ontbijt

Banoffee pie als ontbijt Yes, je hoort het goed! Een gezond ontbijt mét chocolade! Wist je dat pure chocolade je een geluksgevoel kunnen geven en

Privacy Preference Center