Webinar door verloskundige
een meer ontspannen geboorte

In dit webinar staan kennis, vertrouwen en ontspanning centraal. Ik deel mijn verloskundige kennis en geef jullie drie belangrijke tips voor een meer ontspannen geboorte. Onder andere een hele fijne ademhalingstechniek die je sowieso kunt toepassen tijdens de geboorte.

Na dit webinar weet je waarom ontspannen zo belangrijk is en kun je mijn belangrijkste tips toepassen.

Spreek ik je woensdag?

liefs Doete

zwangerschapscursus met partner

Webinar door verloskundige
een meer ontspannen geboorte

In dit webinar staan kennis, vertrouwen en ontspanning centraal. Ik deel mijn verloskundige kennis en geef jullie drie belangrijke tips voor een meer ontspannen geboorte. Onder andere een hele fijne ademhalingstechniek die je sowieso kunt toepassen tijdens de geboorte.

Na dit webinar weet je waarom ontspannen zo belangrijk is en kun je mijn belangrijkste tips toepassen.

liefs Doete

Klik hier om het webinar te kijken
zwangerschapscursus met partner
zwangerschapscursus met partner

Dubbel Zen
online webinar

Hoe ontspan je wanneer je in het ziekenhuis wil of moet bevallen? En waarom is dit zo belangrijk?

Als verloskundige geloof ik niet zo in pijnloos bevallen, maar wat is dan het nut van deze geboortepijn?

Tijdens deze masterclass deel ik mijn verloskundige kennis en geef ik je drie van mijn belangrijkste tips voor een meer ontspannen geboorte in het ziekenhuis.

Na dit webinar weet je waarom ontspannen zo belangrijk is en kun je gebruik maken van mijn tips als klinische verloskundige bij een ziekenhuis bevalling.

Spreek ik je woensdag 2 september?

liefs Doete

Meld je hier gratis aan*