Online zwangerschapscursus

Vol vertrouwen, ontspannen én met regie bevallen

Met The Ultimate Birth Guide begeleid ik je stap voor stap, waarmee jij vol vertrouwen, ontspannen en mét regie gaat bevallen. Uit je hoofd, in je lijf. Zodat jij straks met een trots gevoel kunt terugkijken op de dag dat je kindje werd geboren.

Vorige maand gingen 149 zwangeren je voor

Meestal wordt mijn cursus vergoed. Klik hier voor je vergoeding

Credits: Sanne Withaar Fotografie
Mama: @juudithhome

Online zwangerschapscursus

Niet alleen een gezonde baby, maar JIJ doet er toe

Hoe is het voor een verloskundige om te bevallen? Totdat ik zelf zwanger werd van mijn dochter, kon ik mij niet voorstellen dat ik zo ontspannen en volledig durfde te vertrouwen op mijn lijf. Ineens werd de passie voor mijn vak een onzekere factor. Kon ik mijn expertise en ervaring wel loslaten?! Tijdens de zwangerschap keerde dit om in kracht en vertrouwen én werd Lotte geboren. Een droombevalling thuis in bad, binnen een paar uurtjes.

Het gaat trouwens niet om die vlotte badbevalling thuis, of wel als dat je wens is, maar het gaat erom dat jij gaat ontdekken wat jij graag wilt én mocht het anders lopen dan je wenst, je alsnog in je eigen kracht de geboorte van je kind mag rocken. Want dat gun ik je!

Met The Ultimate Birth Guide begeleid ik je stap voor stap, waarmee jij vol vertrouwen, ontspannen en mét regie gaat bevallen. Uit je hoofd, in je lijf. Zodat jij met een trots gevoel kunt terugkijken op de dag dat jij als moeder werd geboren.

Afbeelding-rond-website-8.png

Daarom kies je voor mijn online zwangerschapscursus

Complete voorbereiding voor 224,-

Vaak vergoed

Controleer hieronder of je aanvullende verzekering een zwangerschapscursus vergoed (door verloskundige). Mijn AGB (verloskundige) codes zijn: 08101176 en 08004531

Reviews zwangerschapscursus

Wat vonden zij?

cursus review Dubbel Zen
cursus review Dubbel Zen
cursus review Dubbel Zen

Inhoud van zwangerschapscursus

online zwangerschapscursus ontspannen

Les 1: ontspannen

Waarom is ontspannen tijdens je zwangerschap en de geboorte zo belangrijk? Leer alles omtrent de invloed van stress & ontspanning en hoe je zo ontspannen mogelijk kunt bevallen.

online zwangerschapscursus verbinden

Les 2: verbinden

De connectie met je baby begint al op het moment dat je zwanger raakt. Maar wist je dat je ook verdieping kunt zoeken in deze verbinding? En dat dit belangrijk is voor de ontwikkeling?

online zwangerschapscursus geboorte inspiratie

Les 3: geboorte inspiratie

Wat is er allemaal mogelijk tijdens de geboorte? Veel mensen kennen het typische beeld van een vrouw die liggend op haar rug bevalt met haar benen naar haar toegetrokken, maar wist je dat deze houding eigenlijk het minst bevorderlijk is?

online zwangerschapscursus de geboorte

Les 4: de geboorte

Wist je dat de geboorte uit verschillende fases bestaat? Inmiddels weet je dat ontspanning kan zorgen voor een soepele geboorte, maar wat helpt je nog meer? Als verloskundige geloof ik dat je meer kunt vertrouwen, wanneer je de fases kunt herkennen.

online zwangerschapscursus geboorteplan

Les 5: geboorteplan

Het is belangrijk om te beschrijven wat je graag zou willen tijdens de geboorte, voor jezelf en de mensen die je steunen. Je zorgverlener(s) wil je namelijk zoveel mogelijk op maat helpen, maar daar hebben ze jou voor nodig. Meer vertrouwen met je geboorteplan, zodat jij kunt loslaten.

online zwangerschapscursus tips ontspannen geboorte

Les 6: geboorte tips

Oxytocine is een belangrijk hormoon. Hoe bijzonder is het dat dit hormoon voor de weeën zorgt, maar ook voor een ontspannen geboorte. Maar hoe zorg je optimaal voor dit geboorteproces? En wat kan je partner voor jou doen? Alle mogelijke inspiratie in deze les.

online zwangerschapscursus medische situaties

Les 7: medische situatie

Kennis geeft vertrouwen. De meeste geboortes verlopen zonder problemen, maar er zijn ook situaties waarin je zou moeten kunnen schakelen. Het is belangrijk om te weten dat je altijd een keuze hebt, vooral wanneer je weet wat er mogelijk is. Geen angst, maar vertrouwen door deze les, ongeacht hoe het verloopt.

online zwangerschapscursus geboorteplan

Extra: kraamweek

In deze module vind je informatie en tips voor  de kraamweek. Hoe verloopt zo'n eerste week met je kindje en wat is allemaal 'normaal'? Voor meer vertrouwen en ontspanning in deze bijzondere eerste week. Dit is tevens de eerste les van The Ultimate Mom Guide, de gids voor nieuwbakken moeders.

dubbel zen ontspannen

Meditaties

Ontspannen kun je leren. Speciaal voor jou heb ik verschillende meditaties, voor verschillende momenten ingesproken. Die je ook tijdens de geboorte kunt luisteren. Voor meer ontspanning tijdens je zwangerschap, geboorte en het moederschap.Ben jij op zoek naar een complete online zwangerschapscursus?

Doete Dubbel Zen verloskundige

Lieve jij, jij hebt tot hier gelezen,

Je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen. Geef jezelf de aandacht die je verdient.

Iedereen verdient een zwangerschap en geboorte waar je met een trots gevoel op terugkijkt’

Spreek ik je snel?

Weekend deal

Alleen dit weekend MEGA korting op de online cursussen van Dubbel Zen.
  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten

Het beste van Dubbel Zen - deal

388 249
  • The Ultimate Birth Guide - 9 mnd toegang - t.w.v. 249,-
  • The Ultimate Birth Checklist - t.w.v. 34,95,-
  • The Ultimate Mom Guide - 2 jaar toegang - t.w.v. 99,-
  • Affirmatie kaarten - t.w.v. 29,95
  • Klein Leven - onbeperkte toegang - gratis