Online zwangerschapscursus

Voor een ontspannen zwangerschap én geboorte

Positiviteit, vertrouwen en ontspanning staan centraal in mijn online zwangerschapscursus. Geen zweverige cursus of typische puf-club, maar een leuke, praktische en complete voorbereiding op een meer ontspannen geboorte, voor jou en je partner.

Vorige maand gingen 149 zwangeren je voor

Meestal wordt mijn cursus volledig vergoed. Klik hier voor je vergoeding.

Credits: Sanne Withaar Fotografie
Mama: @juudithhome

Online zwangerschapscursus

Voor meer vertrouwen & ontspanning

Zou jij je graag goed voorbereiden op de geboorte? En zelfs uitkijken naar de geboorte van jullie kindje? Mijn online zwangerschapscursus is een stap voor stap begeleiding naar een meer ontspannen geboorte. Voor jou en je partner.

Een complete voorbereiding met verloskundige kennis, ervaring en ontspan technieken van de hypnobirthing.

Liefs Doete

Afbeelding-rond-website-8.png

Daarom kies je voor mijn online zwangerschapscursus

Complete voorbereiding vanaf 134,-

Meestal vergoed

Controleer hieronder of je aanvullende verzekering een zwangerschapscursus vergoed (door verloskundige). Mijn AGB (verloskundige) codes zijn: 08101176 en 08004531

Reviews zwangerschapscursus

Wat vonden zij?

Inhoud van zwangerschapscursus

zwangerschapscursus door verloskundige

Les 1: ontspannen

Waarom is ontspannen tijdens je zwangerschap en de geboorte zo belangrijk? Leer alles omtrent de invloed van stress & ontspanning en hoe je zo ontspannen mogelijk kunt bevallen

Online zwangerschapscursus met hypnobirthing

Les 2: verbinden

De connectie met je baby begint al op het moment dat je zwanger raakt. Natuurlijk ben je op dat moment er nog niet zo bewust van, maar je relatie en de hechting begint daar en groeit o.a. samen met je buik. Hoe bijzonder is dat! Maar wist je dat je ook verdieping kunt zoeken in deze verbinding? En dat dit belangrijk is voor de latere ontwikkeling?

zwangerschapscursus door verloskundige met hypnobirthing

Les 3: geboorte inspiratie

Wat is er allemaal mogelijk tijdens de geboorte? Veel mensen kennen het typische beeld van een vrouw die liggend op haar rug bevalt met haar benen naar haar toegetrokken, maar wist je dat deze houding eigenlijk het minst bevorderlijk is voor een soepele geboorte? Laat je inspireren door deze les!

online zwangerschapscursus door verloskundige

Les 4: de geboorte

Hoelang denk je dat een gemiddelde geboorte van een eerste kindje duurt? Wist je dat de geboorte uit verschillende fases bestaat? Inmiddels weet je dat verschillende ontspanningsmanieren je helpen voor een soepelere geboorte, maar wat helpt je nog meer? Als verloskundige geloof ik dat je meer kunt vertrouwen, wanneer je de fases kunt herkennen.

zwangerschapscursus met partner

Les 5: geboorte wensen

Het is belangrijk om te beschrijven wat je graag zou willen tijdens de geboorte, voor jezelf en de mensen die je steunen. Je zorgverlener(s) wil je namelijk zoveel mogelijk op maat helpen, maar daar hebben ze jou voor nodig. Meer vertrouwen met je geboortewensen, zodat jij meer kan loslaten tijdens de geboorte.

ontspannen zwanger

Les 6: oxytocine bubbel

Oxytocine is een belangrijk hormoon. Hoe bijzonder is het dat dit hormoon zorgt voor de weeën, maar ook voor een meer ontspannen geboorte. Maar hoe kun je nou die Oxytocine optimaal door je lichaam laten stromen? En wat kan je partner doen om jou te helpen? Veel ontspan tips voor jou en je partner in deze les!

zwangerschapscursus met partner

Les 7: wat als?

Kennis geeft vertrouwen. De meeste geboortes verlopen zonder problemen, maar er zijn ook situaties waarin je zou moeten kunnen schakelen. Het is belangrijk om te weten dat je altijd een keuze hebt, vooral wanneer je weet wat er mogelijk is. Geen angst, maar juist vertrouwen door deze les.

complete zwangerschapscursus door verloskundige

Bonus masterclasses

Naast de basis lessen kun je wekelijks een live sessie volgen met verloskundige Doete. Met verschillende thema’s: bijv. borstvoeding, knippen of scheuren, langzame of snelle geboortes etc. Je hebt 9 maanden lang toegang tot de complete online zwangerschapscursus én deze live sessies!Ben jij op zoek naar een complete online zwangerschapscursus?

Lieve jij, jij hebt tot hier gelezen,

Je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen. Geef jezelf de aandacht die je verdiend.

Iedereen verdient een zwangerschap en geboorte waar je met een warm gevoel op terug kijkt’

Spreek ik je snel?

Privacy Preference Center