Pretecho in Drachten bij je thuis

De meest bijzondere thuisbioscoop. Vanaf 14 weken kun je dit moment, bij je thuis in Drachten e.o. boeken. Thuis op je eigen tv, samen met je geliefden, jullie kindje bewonderen. Voor een geslachtsbepaling of later in je zwangerschap een 3D/4D pretecho.

Voor iedereen in regio Drachten

Pretecho in Drachten bij je thuis

Ben je benieuwd naar het geslacht van jullie kindje? Wil je wat vaker een kijkje in je buik? Of wil je later in je zwangerschap met 4D realistisch beeld naar je kindje kijken? Dat kan!

Al vanaf 14 weken kun je bij Dubbel Zen een pretecho in Drachten e.o. boeken.

Bijzonder aan deze pretecho is dat de verloskundige bij jullie thuis komt. Een pretecho 2.0. Voor deze pretecho mag je uitnodigen wie jij wilt, maar je kunt dit uiteraard ook met z’n tweeën beleven.

Je kunt naast de medische echo’s op elk moment in je zwangerschap zelf een echo plannen. Een pretecho (ook wel ‘echo op verzoek’ genoemd) wordt door je zorgverzekeraar niet vergoed.

Het doel van de pretecho is niet diagnostisch. Er wordt dan ook niet systematisch gezocht naar afwijkingen bij de zwangere en/of bij de baby. Dubbel Zen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor achteraf gebleken afwijkingen. Wanneer er tijdens de echo een vermoeden van afwijking te zien is, zullen jij/jullie en je behandelend verloskundige hierover ingelicht worden.

De volledige verantwoordelijkheid van je zwangerschap is en blijft bij je behandelend verloskundige en/of arts. Geen enkele uitspraak tijdens de pretecho kan worden gezien als medische beoordeling. Daarnaast is er bij deze pretecho geen sprake van een medische behandeling of advies. Tenslotte kan er geen garantie worden gegeven bij geslachtsbepalingen. Bij een geslachtsbepaling vanaf 14 weken kan ik met 98% betrouwbaarheid het geslacht voorspellen. Aan de gegeven beoordeling kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien de 3D/4D echo niet het gewenste resultaat geeft (bijvoorbeeld door de ligging van de baby) reken ik in plaats van 129 euro, 109 euro. Dit is de prijs voor een uitgebreide 2D pretecho van 40 minuten aan huis. Mocht je toch nog een poging willen wagen op korte termijn? Dan kun je met 50% korting je volgende 3D/4D pretecho inplannen.

pretecho drachten

Pretecho in regio Drachten

2D Echo

Pretecho baby
Vanaf:
14 weken
Inclusief: Alle beelden op USB
Duur: 30 minuten

Ook geslachtsbepaling

Ben je nieuwsgierig of je een jongetje of meisje verwacht? Tijdens deze echo kan de verloskundige dit met grote zekerheid beoordelen. Of wil je gewoon iets vaker tijdens je zwangerschap naar je kindje kijken? Tijdens deze echo is je baby in zwart-wit bewegend beeld te bewonderen, krijg je veel uitleg en maken we zoveel mogelijk foto’s en video’s van jullie kindje.

Prijs: € 89,-

 • Bij een meerling +€25,00
 • Exclusief reiskosten en parkeerkosten
 • In de avond en weekenden geldt er een toeslag van € 9,95

3D-4D Echo

Pretecho baby
Vanaf:
24 – 30 weken
Inclusief: Alle beelden op USB
Duur: 40 minuten

Uitgebreide 2D, 3D & 4D

Wil je naast de zwart-wit echo’s je kindje ook bekijken in 3D beeld? En zelfs dit 3D beeld live bekijken? Daar is deze 3D/4D echo perfect voor. Door de 4D functie van het echoapparaat krijg je een realistisch beeld van je kindje. Zo kun je de baby zelfs zien lachen, duimzuigen & gapen. Heel bijzonder! Natuurlijk krijg je ook veel uitleg en maak ik ook weer zoveel mogelijk foto’s en video’s.

Prijs: € 129,-

 • Bij een meerling +€25,00
 • Exclusief reiskosten en parkeerkosten
 • In de avond en weekenden geldt er een toeslag van € 9,95
 • Indien de 3D/4D echo niet mogelijk is (bijvoorbeeld door de ligging van de baby) reken ik in plaats van 129 euro, 109 euro. Mocht je toch nog een poging willen wagen op korte termijn? Dan kun je met 50% korting je volgende 3D/4D pretecho inplannen.

Zen pakket

Pretecho baby
Vanaf:
>14 weken
Inclusief: Alle beelden op USB
Duur: 1 uur & 10 minuten (totaal)

Beide pretecho's bij jou thuis

Bestel beide pretecho’s in één pakket en plan wanneer jij wilt de geslachtsbepaling (of 2D) en 3D/4D echo bij jou thuis. Een totaalpakket om wat vaker naar je kindje te kijken!

Bijvoorbeeld de geslachtsbepaling (of 2D) vanaf 14 weken & een 3D/4D echo bij 26 weken, wanneer het jullie past!


Prijs: € 199,-

 • Bij een meerling +€25,00
 • Exclusief reiskosten en parkeerkosten
 • In de avond en weekenden geldt er een toeslag van € 9,95
 • Indien de 3D/4D echo niet mogelijk is (bijvoorbeeld door de ligging van de baby) reken ik in plaats van 129 euro, 109 euro. Mocht je toch nog een poging willen wagen op korte termijn? Dan kun je met 50% korting je volgende 3D/4D pretecho inplannen.

Bekijk hier enkele reacties van cursisten

Wat vonden zij?

FAQ

Pretecho bij je thuis

Een unieke belevenis bij jou thuis. Een kijkje in je buik, samen met je vrienden en familie of gewoon met z’n tweeën, op je eigen bank en geprojecteerd op je eigen tv.

Je hoeft niet meer (een stukje) te rijden, te parkeren en te wachten in de wachtruimte, om het extra bijzonder te maken komt de verloskundige bij jullie aan huis.

Als je een pretecho boekt in Groningen dan komt verloskundige Marlies bij je langs en boek je in de regio Drachten dan komt Lidewij naar je toe.

Bij Dubbel Zen kun je onderstaande pretecho’s boeken;

2D pretecho
Ben je nieuwsgierig of je een jongetje of meisje verwacht? Tijdens deze echo kan ik dit met grote zekerheid beoordelen. Of wil je gewoon iets vaker tijdens je zwangerschap naar je kindje kijken?

Tijdens deze echo is je baby in zwart-wit bewegend beeld te bewonderen, krijg je veel uitleg en maak ik zoveel mogelijk foto’s en video’s van jullie kindje.

3D-4D pretecho
Wil je naast de zwart-wit echo’s je kindje ook bekijken in 3D beeld? En zelfs dit 3D beeld live bekijken? Daar is deze 3D/4D echo perfect voor. Door de 4D functie van het echoapparaat krijg je een realistisch beeld van je kindje. Zo kun je de baby zelfs zien lachen, duimzuigen en gapen. Heel bijzonder! Natuurlijk krijg je ook veel uitleg en maak ik ook weer zoveel mogelijk foto’s en video’s.

Je kunt naast de medische echo’s op elk moment in je zwangerschap zelf een echo plannen. Een pretecho (ook wel ‘echo op verzoek’ genoemd) wordt door je zorgverzekeraar niet vergoed. Alle pretecho’s kunnen via de shop geboekt en betaald worden.

Het doel van de pretecho is op geen enkele manier diagnostisch. Er wordt dan ook niet gezocht naar afwijkingen bij de zwangere en/of bij de baby. Dubbel Zen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor achteraf gebleken afwijkingen. Wanneer er tijdens de echo per toeval een vermoeden van afwijking te zien is, zullen jij/jullie en je behandelend verloskundige en echoscopiste hierover ingelicht worden.

De volledige verantwoordelijkheid van je zwangerschap is en blijft bij je behandelend verloskundige en/of arts. Geen enkele uitspraak tijdens de pretecho kan worden gezien als medische beoordeling. Daarnaast is er bij deze pretecho’s geen sprake van een medische behandeling of advies. Ten slotte kan er geen garantie worden gegeven bij geslachtsbepalingen. Aan de gegeven beoordeling kunnen geen rechten worden ontleend.

Na lang zoeken hebben we ein-de-lijk een fantastisch echoapparaat gevonden, die zowel zwart-wit (2D) als driedimensionaal (3D/4D) echo’s kan maken. Het echoapparaat is van Esaote, een Italiaans merk, Viva Italia dus. Ze gebruiken dit echoapparaat zelfs in het UMC in Maastricht! Hoe tof is dat.

Uitgebreide 2D pretecho kan vanaf 14 weken bij jou thuis geboekt worden. De uitgebreide 3D-4D pretecho kan vanaf 24 weken, vanaf 26 weken is de optimale periode om deze pretecho te boeken.

De 2D pretecho duurt 30 minuten. In totaal is de verloskundige ongeveer 50 minuten bij jullie thuis (uitpakken & opruimen meegerekend). De 3D-4D pretecho duurt 40 minuten, dan ben is de verloskundige ongeveer 1 uur bij jullie thuis.

Je kunt alle pretecho via afspraak maken boeken, maar je mag ook telefonisch of via de email contact met ons zoeken. Klik hier voor de contact gegevens.

Een pretecho bij je thuis kun je vanaf 89,- boeken.
Een 3D/4D pretecho kost 129,-

Wanneer je geïnteresseerd bent in beide pretecho’s, kun je deze in een pakket aanschaffen. Dan betaal je voor beide pretecho’s 199,-

Vooraf mag je de tips nog even doorlezen, deze kun je hier terugvinden.

Privacy Preference Center