Grytsje

 

De online cursus van Doete is een leuke, toegankelijke en positieve manier om je voor te bereiden op de geboorte. Ten tijde van de coronacrisis heeft ze zelf een speciale lockdown-editie opgezet om toch met elkaar de verbinding op te kunnen zoeken, iets waar je juist extra behoefte aan hebt als alles nieuw voor je is. Ik heb veel gehad aan al haar informatie en tips! Geen pufcursus en niet zweverig, maar juist concrete tips om je goed voor te bereiden. Ook voor partners! Heel fijn dat ze zoveel geïnvesteerd heeft in het beschikbaar maken van professioneel naslagwerk en je haar te allen tijde vragen kan stellen! De combinatie van professioneel en persoonlijk is écht de moeite waard om voor deze cursus te kiezen.


Linn

Wat een fijne ervaring. Doete biedt een geweldige; vernieuwende en verfrissende zwangerschapscursus aan vol nieuwe up to date inzichten! Zij is zeer deskundig, vriendelijk en betrokken. Van harte aanbevolen!


Michelle

De online zwangerschapscursus gegeven is een fantastische voorbereiding op je bevalling! Praktische tips, een eerlijk verhaal en een fijne online omgeving om je op je eigen tempo en manier voor te bereiden. Tijdens de live sessies is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen, een echte aanvulling op de online academie.


Evy

Heel fijn om online lessen tijdens de lockdown te volgen en zo toch te connecten met mede-zwangeren. De informatie die je krijgt is duidelijk, positief geformuleerd en erop gericht de bevalling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Doete heeft echt aandacht voor je en beantwoord al je vragen. Fijn dat zij een medische achtergrond heeft, waardoor je (in ieder geval ik) automatisch meer vertrouwt op haar informatie en antwoorden. Enorm bedankt, Doete!


Tineke

Een hele fijne zwangerschapscursus om te volgen! Doete geeft je vertrouwen en deskundige informatie. Zeker na een eerdere zware bevalling merk ik dat ik nu weer vertrouwen begin te hebben dat het ook anders kan en dat ik het weer aandurf. We hebben eerder een andere cursus gevolgd bij mijn vorige zwangerschap maar dit was echt een verademing. Ook voor partners heel fijn om te volgen en alles is terug te vinden in de online omgeving waardoor je er samen goed voorbereid in kan staan.


Elisa

Bij Dubbel Zen zit je goed wanneer je op zoek bent naar een nuchtere cursus met praktische tips. Doete is een professionele en enthousiaste verloskundige, waar je met al je vragen terecht kunt. De combinatie van deze praktische tips, de realistische blik en vooral de invloed die je zelf kunt hebben zijn mooi in balans en helpen je goed voorbereiden op de geboorte. Ik raad deze cursus daarom iedereen ook aan. De cursus is niet alleen gefocust op de vrouw maar ook op de partner en Doete geeft duidelijk aan bij welke delen van de cursus je partner wat aan heeft.

Er zit een mooie opbouw in de lessen van zwangerschap tot aan de geboorte. Denk aan onderwerpen als ontspanning tijdens je zwangerschap, de invloed van stress, verbinding maken met je ongeboren baby, geboortefilmpjes enz. Doete geeft je ontzettend veel vertrouwen dat je de bevalling aan kan en dat je op vele factoren zelf invloed hebt waar je ook gaat bevallen. Kortom: een aanrader voor elke zwangere vrouw!


Lorraine

 

 

 

Na verschillende puf-klasjes gevolgd te hebben, ben ik zo blij dat we de zwangerschapscursus bij Doete hebben gevolgd. Deze heeft er mede voor gezorgd dat wij zo positief terugkijken op de geboorte. Met haar verloskundige kennis en nuchterheid heeft ze een perfecte combinatie gevonden en keken we juist uit naar de geboorte van onze dochter. Ik zou het iedereen aanraden!

 

 


Kelly

Mijn man en ik hebben samen de zwangerschapscursus bij Doete gevolgd, wát een aanrader! Doete is positief ingesteld, spontaan en verteld met veel passie. De lessen zijn deskundig en worden op een fijne manier afgewisseld met leuk beeldmateriaal en praktische oefeningen! We hebben veel geleerd, van meer algemene informatie zoals de verschillende bevallingsfases tot aan diverse (ontspannings)technieken waaronder visualisatie, massage, ademhalingstechnieken en aromatherapie.
De mogelijkheden en opties worden telkens (objectief) toegelicht en vooral ook concrete tips komen volop aan bod. We hebben in de loop van de cursus een geboorte voorkeurenlijst opgesteld, hebben verschillende oefeningen ontvangen en kunnen alle informatie nalezen in de cursusboek die je online kunt terugvinden. De bevalling mag nog héél even op zich laten wachten, maar we kijken er nu met vertrouwen naar uit!


Jetske

Wat een aanrader de online zwangerschapscursus van Dubbel Zen! Een leerzame, nuchtere en leuke zwangerschapscursus. En ook erg fijn dat je toch op deze manier met andere zwangere in contact bent. Ik begon aan de cursus met wat twijfels, dit ook door deze gekke Corona periode. En vroeg ik mij zelf wat dingen af wat zijn mijn wensen voor mijn bevalling? Wat is belangrijk?
Door deze cursus werd dit voor mij heel duidelijk, wat mij nu weer meer rust geeft tijdens mijn zwangerschap. Ook over de binding met je kind, meditatie (ja ik dacht is niks voor mij, maar wat is dat fijn zeg!) en nog veel meer. Ik kijk nu uit naar mijn bevalling en heb vertrouwen in mijn eigen kunnen en lijf. Daarnaast merk je dat Doete heel deskundig is en zijn haar lessen fijn om te volgen.


Lieve

Ik kan elke zwangere de online cursus van Dubbel Zen aanraden. Doete vertelt je met veel passie en enthousiasme over alles wat je moet weten over je zwangerschap en geboorte.

Ik had van te voren niet echt een beeld van de bevalling en dacht ook echt dat ik in het ziekenhuis wilde bevallen. Doete heeft ons alle inspiratie en mogelijkheden gegeven en nog belangrijker heel veel vertrouwen in mezelf, mijn partner en de bevalling! Ook ben ik helemaal om en wil ik na het volgen van de cursus graag een badbevalling thuis. Niet alleen heeft ze aandacht voor de vrouw maar staat de partner en zijn rol ook centraal. Wij hebben samen met heel veel plezier de cursus gevolgd. Dank je wel Doete voor de inspiratie, je enthousiasme en alle tips.