Sabine

 

Echt zo’n bijzondere ervaring. Gewoon lekker thuis op je eigen bank. Doete neemt echt de tijd en maakt er wat speciaals en persoonlijks van. De plaatjes en filmpjes krijg je ook nog op usb, dus je kan er telkens je kleintje weer even bekijken. Zo leuk! Bedankt, Doete!


Jos

 

Als verrassing had mijn vrouw de pretecho voor vaderdag geboekt bij Doete, echt een aanrader! Hoe bijzonder om thuis samen naar je kindje te mogen kijken in een ontspannen sfeer. Doete is enthousiast en geeft heldere uitleg bij de beelden. Later kan je deze via de USB die je er bij krijgt nog met familie en vrienden delen. Voor ons een bijzonder moment!


Nienke

 

Ik kan iedereen aanraden om een pretecho bij je thuis door Dubbel Zen te laten doen. Niet alleen omdat het echt even een momentje voor jou, je partner en je kindje is (buiten de spanning van de eerste echo en de 20 weken echo om) maar ook vanwege Doete. Ze is kundig, gezellig en neemt echt de tijd. Doen dus!


Martine

Niets zo bijzonder als de mensen van wie je houdt ' oeh aah kijk nou' horen zeggen over jouw baby tijdens een live echo. Zo tof dat dit dankzij Doete van Dubbel Zen kon, om met iedereen te mogen delen tijdens de gender reveal.
Verloskundige Doete geeft 2D, 3D en 4D echo's in het comfort van je eigen huis in de noordelijke provincies. Zo kun je dus thuis of overal waar jij wilt een gender reveal organiseren met live echo.
Lieve Doete, zo fijn dat je erbij was en wat heb je het spannend gehouden tot het laatste moment. Dankjewel voor de prachtige beelden en foto's van onze baby!


Karlijn

 

Een super combinatie! Je kunt heerlijk op je eigen bank liggen, een echo van je baby op je eigen tv zien én alle kennis & kunde van Doete krijgen. Want dat heeft ze. Een passie en mega veel kennis! Zo leuk om je kleintje wat langer te zien, meer te horen over zo’n mini mensje (want Doete vertelt je alles!) en je ouders, broers, zussen of vriendinnen er gewoon bij te hebben!


Sophia

 

Doete is een enthousiaste & gezellige verloskundige. Superleuk dat je nu een pretecho thuis kunt boeken. Het voelde meteen goed! Prachtige beelden gezien van onze dochter met mooie uitleg. Doete, het voelde meteen alsof je betrokken bent en daardoor voelden wij ons helemaal op ons gemak. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt voor de bijzondere ervaring.