Martine

Niets zo bijzonder als de mensen van wie je houdt ' oeh aah kijk nou' horen zeggen over jouw baby tijdens een live echo. Zo tof dat dit dankzij Doete van Dubbel Zen kon, om met iedereen te mogen delen tijdens de gender reveal.
Verloskundige Doete geeft 2D, 3D en 4D echo's in het comfort van je eigen huis in de noordelijke provincies. Zo kun je dus thuis of overal waar jij wilt een gender reveal organiseren met live echo.
Lieve Doete, zo fijn dat je erbij was en wat heb je het spannend gehouden tot het laatste moment. Dankjewel voor de prachtige beelden en foto's van onze baby!


Karlijn

 

Een super combinatie! Je kunt heerlijk op je eigen bank liggen, een echo van je baby op je eigen tv zien én alle kennis & kunde van Doete krijgen. Want dat heeft ze. Een passie en mega veel kennis! Zo leuk om je kleintje wat langer te zien, meer te horen over zo’n mini mensje (want Doete vertelt je alles!) en je ouders, broers, zussen of vriendinnen er gewoon bij te hebben!


Joyce

Doete is fantastisch!
Tijdens de zwangerschap komt ze aan huis masseren en tovert ze de woonkamer om in een zeer ontspannen plek. Ze weet duidelijk over ‘het zwangere lijf’ en is een fijn mens om door gemasseerd te worden.
Toen mijn dochter tien weken oud was kwam Doete terug voor de babymassage aan huis en dat was ook echt heel leuk en fijn!