Voor nieuwbakken moeders die er klaar voor zijn om vanuit ontspanning het moederschap aan te gaan

Je bent bevallen... En dan?

Na de bevalling begint het dan écht. Jullie nieuwe leven. Van jij die centraal staat in je zwangerschap, goede voorbereiding op de geboorte naar de eerste periode als moeder. Best wel gek dat de begeleiding stopt wanneer je kindje er is…
Deze periode voelt dan ook vaak als een sprong in het diepe. Ik heb dit ook zo ervaren.

Speciaal voor jou is er The Ultimate Mom Guide, dé gids voor nieuwbakken moeders. Deze gids kun je at the moment toepassen wanneer je midden in het ontdekken zit, of juist ter voorbereiding voor een meer ontspannen overgang.

Meestal wordt mijn cursus vergoed. Klik hier voor je vergoeding.

The Ultimate Mom Guide

Dé gids voor nieuwbakken moeders

Want, wat als de kraamzorg weggaat en je partner weer gaat werken?
Als er problemen zijn met de borstvoeding?
Je kindje onrustig is? Veel huilt?
Slapen moeizaam is?
Jij niet zo lekker in je vel zit? Je niet direct smoorverliefd bent op je kindje?
Je het zo goed wilt doen, maar je het gevoel hebt dat je tekort schiet?
En het allemaal misschien wel anders is
dan je van te voren verwacht had?

Deze online cursus is er voor meer herkenning, vertrouwen en ontspanning in het moederschap. Met tips van mij als nieuwbakken moeder én van mijn favoriete experts.

Daarom kies je voor The Ultimate Mom Guide

Stap voor stap begeleiding
nu voor 149,- 99,-

Meestal vergoed

Controleer hieronder of je aanvullende verzekering een cursus vergoedt die bijdraagt aan het herstel na de bevalling die gegeven wordt door een verloskundige. Mijn AGB (verloskundige) codes zijn: 08101176 en 08004531

Inhoud van The Ultimate Mom guide

Meestal vergoed

De online academie bestaat uit 9 modules, met verschillende thema’s, zodat jij direct de juiste tips kunt vinden. Je vindt er tips van mij als nieuwbakken moeder, maar ook tips van mijn favoriete experts. Voor meer herkenning, vertrouwen en ontspanning.

De modules bestaan uit video’s, een gids met tips, een checklist
én fijne ontspanningsoefeningen.

Hallo moeder

In deze module vind je informatie en tips voor in de kraamweek. Hoe verloopt zo'n eerste week met je kindje en wat is allemaal 'normaal'? Voor meer vertrouwen en ontspanning in deze bijzondere eerste week.

Dat zal lekker smaken

In deze module vind je informatie en tips over borstvoeding, flesvoeding, kolven en vaste voeding. Zodat jij in elke (nieuwe) fase je kindje met vertrouwen kunt voeden.

Tranen

In deze module vind je informatie en tips bij het huilen. Het huilen van je kindje, maar ook bij tranen van jezelf. Zodat je weet, mocht het nodig zijn, waar je de juiste ondersteuning kunt vinden.

Ice Ice Baby

In deze module vind je tips bij lichamelijke ongemakken. Bij je kindje én bij jezelf. Twijfel je om hulp te zoeken? In deze module vind je een checklist voor de eerste stap die je kunt zetten.

Slaap kindje slaap

In deze module vind je informatie en tips over het slapen van je kindje. Want slapen is een vaardigheid die je kindje mag leren. In deze module meer vertrouwen en slaap 🙂

Flow on the go

In deze module vind je informatie en tips voor een natuurlijk ritme van de dag, mocht je dit fijn vinden. Ook deel ik fijne rituelen voor meer rust voor je kindje en voor jezelf.

Superwomom

In deze module vind je informatie over en tips bij de ontwikkeling van je kindje, maar ook je eigen transformatie. Meer ontspannen, vertrouwen en herkenning in het moederschap.

Jij en ik

In deze module vind je tips en inspiratie voor jullie relatie als partners in deze tropenjaren. Aandacht voor jullie relatie, maar ook voor jullie seksleven, met informatie over anticonceptie.

De eerste stappen

In deze module vind je tips en inspiratie om eropuit te gaan. Van de eerste keer op pad, vakantie, opvang en het einde van je verlof. Hoe ga je hiermee om?

Herken je jezelf in een of meerdere onderstaande punten en ben je toe aan een meer ontspannen moederschap?

Dan is The Ultimate Mom Guide zeker iets voor jou!

Lieve jij, jij hebt tot hier gelezen,

Je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen. Geef jezelf de aandacht die je verdient, juist tijdens deze bijzondere periode.

Spreek ik je snel?

Privacy Preference Center