Voor nieuwbakken moeders die er klaar voor zijn om vanuit ontspanning het moederschap aan te gaan

Je bent bevallen... En dan?

Na de bevalling begint het dan écht. Jullie nieuwe leven. Van jij die centraal staat in je zwangerschap, goede voorbereiding op de geboorte naar de eerste periode als moeder. Best wel gek dat de begeleiding stopt wanneer je kindje er is…
Deze periode voelt dan ook vaak als een sprong in het diepe. Ik heb dit ook zo ervaren.

Speciaal voor jou is er The Ultimate Mom Guide, dé gids voor nieuwbakken moeders. Deze gids kun je at the moment toepassen wanneer je midden in het ontdekken zit, of juist ter voorbereiding voor een meer ontspannen overgang.

De pilot groep is VOL!

Meestal wordt mijn cursus vergoed. Klik hier voor je vergoeding.

The Ultimate Mom Guide

Dé gids voor nieuwbakken moeders

Want, wat als de kraamzorg weggaat en je partner weer gaat werken?
Als er problemen zijn met de borstvoeding?
Je kindje onrustig is? Veel huilt?
Slapen moeizaam is?
Jij niet zo lekker in je vel zit? Je niet direct smoorverliefd bent op je kindje?
Je het zo goed wilt doen, maar je het gevoel hebt dat je tekort schiet?
En het allemaal misschien wel anders is
dan je van te voren verwacht had?

Deze online cursus is er voor meer herkenning, vertrouwen en ontspanning in het moederschap. Met tips van mij als nieuwbakken moeder én van mijn favoriete experts.

Daarom kies je voor The Ultimate Mom Guide

Stap voor stap begeleiding
nu voor 149,- 79,-

Meestal vergoed

Controleer hieronder of je aanvullende verzekering een cursus vergoedt die bijdraagt aan het herstel na de bevalling die gegeven wordt door een verloskundige. Mijn AGB (verloskundige) codes zijn: 08101176 en 08004531

Inhoud van The Ultimate Mom guide

Meestal vergoed

De online academie bestaat uit 9 modules, met verschillende thema’s, zodat jij direct de juiste tips kunt vinden. Je vindt er tips van mij als nieuwbakken moeder, maar ook tips van mijn favoriete experts. Voor meer herkenning, vertrouwen en ontspanning.

Elke module bevat een video, een gids met tips, een SOS checklist én een fijne ontspanningsoefening.

Op dit moment is er korting i.v.m. de pilot versie van The Ultimate Mom Guide. Elke week gaat er een nieuwe module open en jij kunt nu al met korting meedoen.

19 mei: Hallo moeder

In deze module vind je informatie en tips voor in de kraamweek. Hoe verloopt zo'n eerste week met je kindje en wat is allemaal 'normaal'? Voor meer vertrouwen en ontspanning in deze bijzondere eerste week.

26 mei: Dat zal lekker smaken

In deze module vind je informatie en tips over borstvoeding, flesvoeding en vaste voeding. Zodat jij in elke (nieuwe) fase met vertrouwen je kindje kunt voeden.

2 juni: Tranen

In deze module vind je informatie en tips bij het huilen. Het huilen van je kindje, maar ook bij tranen van jezelf. Zodat je weet, mocht het nodig zijn, waar je de juiste ondersteuning kunt vinden.

9 juni: Ice Ice Baby

In deze module vind je tips bij lichamelijke ongemakken. SOS voor je kindje & voor jezelf. Zodat je jezelf niet hoeft te verliezen in overload aan informatie, maar de beste tips en hulpverleners krijgt op het juiste moment.

23 juni: Slaap kindje slaap

In deze module vind je informatie en tips over het slapen van je kindje. Houvast voor meer vertrouwen en vooral meer slaap.

30 juni: Flow on the Go

In deze module vind je informatie en tips voor meer routine in je dag. Naast routine vind je hier rituelen voor meer rust en bij onrust.

7 juli: Rise and Shine

In deze module vind je informatie over en tips bij de ontwikkeling van je kindje, maar ook je eigen transformatie. Met vertrouwen en ontspanning jullie eigen groei volgen.

14 juli: Manic Mom

In deze module vind je informatie en tips bij seksualiteit, de relatie tot je partner, maar ook bijv. de opa's en oma's. Zonder dat je jezelf verliest in de (goedbedoelde) adviezen van anderen.

21 juli: De eerste stappen

In deze module vind je tips bij het eropuit gaan. Van de eerste keer op pad, vakantie, opvang en het opnieuw gaan werken. Tips om vol vertrouwen je 'eigen' leven op te pakken.

Herken je jezelf in een of meerdere onderstaande punten en ben je toe aan een meer ontspannen moederschap?

Dan is The Ultimate Mom Guide zeker iets voor jou!

Lieve jij, jij hebt tot hier gelezen,

Je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen. Geef jezelf de aandacht die je verdient, juist tijdens deze bijzondere periode.

Spreek ik je snel?

Privacy Preference Center