Ontdek de geboren moeder in jou.

De enige complete cursus waarmee moeders net zo hard ontwikkelen als hun baby.

Meestal wordt mijn cursus vergoed. Klik hier voor je vergoeding.

Een leven dat
bevalt na de
bevalling.

De missende handleiding waardoor jij niets meer over het hoofd ziet.

Wat als jij meer onzeker bent dan je baby in het verkennen van deze nieuwe wereld?

Wanneer jouw hele leven lijkt te veranderen is The Ultimate Mom Guide jouw steun en toeverlaat. Door een stap voor stap begeleiding kun je meer op jezelf vertrouwen. En daarmee word je de meest ontspannen versie van jezelf.

Laat ons
je gidsen in het moederschap.

Met de nieuwste inzichten leren vertrouwen op je moederlijke wijsheid.

Wat als jij volledig kunt vertrouwen op dat ene en beste advies?

The Ultimate Mom Guide reikt je de meest ervaren tips & inzichten aan waardoor er meer ruimte ontstaat om jezelf te omarmen. Je zult ontdekken dat de beste adviezen veel dichter bij jouw moedergevoel liggen je denkt.

Meestal wordt mijn cursus vergoed.
Klik hier om je vergoeding te checken.

Nooit meer
moederziel
alleen.

De grootste community van moeders die zich weleens alleen voelen in het samenzijn.

Wat als zelfs jouw gekste uitdagingen volledig herkend worden?

Nu je altijd samen met je kind bent, kun je je eenzamer dan ooit voelen. The Ultimate Mom Guide Community helpt je keer op keer inzien dat al die andere moeders ook maar iets doen, en het daarmee vaak gewoon goed doen.

Daarom kies je voor The Ultimate Mom Guide

Stap voor stap begeleiding
nu voor 149,- 99,-

Meestal vergoed

Controleer hieronder of je aanvullende verzekering een cursus vergoedt die bijdraagt aan het herstel na de bevalling die gegeven wordt door een verloskundige. Mijn AGB (verloskundige) codes zijn: 08101176 en 08004531

Inhoud van The Ultimate Mom guide

Meestal vergoed

De online academie bestaat uit 9 modules, met verschillende thema’s, zodat jij direct de juiste tips kunt vinden. Je vindt er tips van mij als nieuwbakken moeder, maar ook tips van mijn favoriete experts. Voor meer herkenning, vertrouwen en ontspanning.

De modules bestaan uit video’s, een gids met tips, een checklist
én fijne ontspanningsoefeningen.

Hallo moeder

In deze module vind je informatie en tips voor in de kraamweek. Hoe verloopt zo'n eerste week met je kindje en wat is allemaal 'normaal'? Voor meer vertrouwen en ontspanning in deze bijzondere eerste week.

Dat zal lekker smaken

In deze module vind je informatie en tips over borstvoeding, flesvoeding, kolven en vaste voeding. Zodat jij in elke (nieuwe) fase je kindje met vertrouwen kunt voeden.

Tranen

In deze module vind je informatie en tips bij het huilen. Het huilen van je kindje, maar ook bij tranen van jezelf. Zodat je weet, mocht het nodig zijn, waar je de juiste ondersteuning kunt vinden.

Ice Ice Baby

In deze module vind je tips bij lichamelijke ongemakken. Bij je kindje én bij jezelf. Twijfel je om hulp te zoeken? In deze module vind je een checklist voor de eerste stap die je kunt zetten.

Slaap kindje slaap

In deze module vind je informatie en tips over het slapen van je kindje. Want slapen is een vaardigheid die je kindje mag leren. In deze module meer vertrouwen en slaap 🙂

Flow on the go

In deze module vind je informatie en tips voor een natuurlijk ritme van de dag, mocht je dit fijn vinden. Ook deel ik fijne rituelen voor meer rust voor je kindje en voor jezelf.

Superwomom

In deze module vind je informatie over en tips bij de ontwikkeling van je kindje, maar ook je eigen transformatie. Meer ontspannen, vertrouwen en herkenning in het moederschap.

Jij en ik

In deze module vind je tips en inspiratie voor jullie relatie als partners in deze tropenjaren. Aandacht voor jullie relatie, maar ook voor jullie seksleven, met informatie over anticonceptie.

De eerste stappen

In deze module vind je tips en inspiratie om eropuit te gaan. Van de eerste keer op pad, vakantie, opvang en het einde van je verlof. Hoe ga je hiermee om?

Herken je jezelf in een of meerdere onderstaande punten en ben je toe aan een meer ontspannen moederschap?

Dan is The Ultimate Mom Guide zeker iets voor jou!

Lieve jij, jij hebt tot hier gelezen,

Je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen. Geef jezelf de aandacht die je verdient, juist tijdens deze bijzondere periode.

Spreek ik je snel?

Weekend deal

Alleen dit weekend MEGA korting op de online cursussen van Dubbel Zen.
  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten

Het beste van Dubbel Zen - deal

388 249
  • The Ultimate Birth Guide - 9 mnd toegang - t.w.v. 249,-
  • The Ultimate Birth Checklist - t.w.v. 34,95,-
  • The Ultimate Mom Guide - 2 jaar toegang - t.w.v. 99,-
  • Affirmatie kaarten - t.w.v. 29,95
  • Klein Leven - onbeperkte toegang - gratis