- Sandra

Ik heb een ontzettend vlotte bevalling gehad (van het moment van inleiden en de geboorte zat minder dan 5 uur) . Ik  heb echt het gevoel dat dit komt doordat ik goed wist wat er op mij af zou komen, ik vooraf goed bedacht had wat ik prettig zou vinden en dat ik vertrouwen had. Mede dankzij je zwangerschapscursus kijk ik met een ontzettend positief gevoel terug aan de bevalling. Ik heb zelfs meerdere keren het woord ‘droombevalling‘ gebruikt, iets wat ik nooit verwacht had te gaan zeggen. Nogmaals dank voor je complete zwangerschapscursus en ik geef het woord door!

Credits: Sanne Withaar Fotografie
Mama: @juudithhome

Ben jij benieuwd naar of mijn cursus iets voor jullie is?
Volg mijn online webinar als voorproefje

Credits: Sanne Withaar Fotografie
Mama: @juudithhome

Meer inspiratie?

Privacy Preference Center