Gratis webinar:
Natuurlijk kun jij bevallen.

door verloskundige Doete

Vind je het lastig om een start te maken aan de voorbereiding van de geboorte? Ben je benieuwd of mijn zwangerschapscursus bij jou past? Of nieuwsgierig naar mijn verloskundige tips?

Volg mijn webinar.
De perfecte start van je voorbereiding met mijn tips die
je sowieso kunt toepassen tijdens de geboorte.

Webinar door verloskundige Doete

Natuurlijk kun jij bevallen.

In dit webinar staan kennis, vertrouwen en ontspanning centraal. Ik deel mijn verloskundige kennis en geef jullie drie belangrijke tips voor een meer ontspannen geboorte. Onder andere een hele fijne ademhalingstechniek die je sowieso kunt toepassen tijdens de geboorte.

Na dit webinar weet je waarom ontspannen zo belangrijk is en kun je mijn belangrijkste tips toepassen. De perfecte start van je voorbereiding op de bevalling.

 

Ga je samen met mij een start maken?

Doete Dubbel Zen verloskundige
+ 0
geboortes begeleid
+ 0
trouwe Dubbel Zen fans
0
Podcast streams
+ 0
cursisten

Niet alleen je kind, maar ook de ervaring van de bevalling neem
je de rest van je leven mee. Ik leer je met trots terugkijken.

Zij gingen je voor:

De verloskundige die moest bevallen

Het zou bevalling nummer 903 worden. Dit keer mijn eigen bevalling. En daarmee was ik op papier beter voorbereid dan de meeste nieuwbakken moeders.

Toch wist ik dat juist professionals moeite kunnen hebben met bevallen. Ze Ze willen hun opgedane ervaring verzilveren en zijn daarmee geneigd om controle te houden. 

Inmiddels was het 2020 en zaten er al bijna 2000 vrouwen in mijn zwangerschapscursus. Van dichtbij hoorde ik hoe anders vrouwen de bevalling ingingen die mijn cursus hadden gevolgd. Ze bleken veel meer vertrouwen te hebben dan de meeste van de 900 vrouwen die ik begeleidde voordat mijn cursus bestond.

Het vertrouwen dat deze vrouwen in de voorbereiding kregen sloeg over op mijzelf. En zo bracht ik – anders dan ik had verwacht – mijn eigen dochter thuis ter wereld.

Een bevalling die mij zo beviel, dat ik die iedere vrouw zou gunnen.

Met liefde begeleid ik jou stap voor stap richting de belangrijkste geboortenis in jouw leven.

Liefs Doete

Privacy Preference Center